Avontuur, gezelligheid en mooie fietsen. Het past bij ons, het past bij A Bloc, maar het past ook bij Specialized! Daarom komen ze deelnemen aan de Wintergrill Gravel Ride dit weekend.

Aanstaande zondag 17 december maken wij ons op voor de eerste Wintergrill Gravel Ride vanuit Hilversum. Je kunt starten van 12.00 uur tot 13.00 uur voor een route van 50 of 80 kilometer over de prachtige gravelpaden door de bossen en heides rond het Gooi. Na afloop wachten we je op met een dikke burger en een biertje. Deelnemen kost een tientje; de route kun je downloaden als gpx bestand.

Ben je nog niet ingeschreven?

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Gravel Rides zijn tof! Het gaat om genieten van de natuur en de gezelligheid. Het beste gaat dat met een mooie fiets onder de kont dus daarom zijn we heel blij dat Specialized aanwezig is. Ze hebben namelijk heel mooie testfietsen beschikbaar die je kunt reserveren voor je tocht.

Je kunt hiervoor een keuze maken uit de nog beschikbare modellen en maten:

Laat ons via een mail naar thomas.zijlma@bicycling.nl uiterlijk vrijdag 10.00 uur weten welk model en welke maat je zou willen testen. Geef daarbij ook je zadelhoogte door én of je in het bezit bent van fietsschoenen met SPD systeem. In dat geval zetten we er pedalen op. Rijd je met een ander systeem neem dan je eigen pedalen mee. LET OP: neem een identiteitsbewijs mee als borg!

Na afloop van de tocht verloten we samen met Specialized nog een paar leuke prijzen.